TKO SMO MI?

Inkubator sreće je nastao 2015. godine u želji da se napravi jedinstveno mjesto za osobni razvoj. Tim Inkubatora sreće čini trojka inače i sama zaljubljena u osobni razvoj i ispunjavanje i otkrivanje vlastitih potencijala. Naša vizija je na jednom mjestu, kroz jednogodišnji program ponuditi cjelokupno svoje znanje, metode i tehnike za svjesniji, sretniji, vedriji, ispunjeniji život.

Kroz razne edukacije, treninge, osobna iskustva nastao je i koncept i program dvogodišnje škole osobnog razvoja “Inkubator sreće”. Škola na jesen 2018. upisuje svoju prvu generaciju polaznika početnika.

Tim Inkubatora sreće

Danijela Medaković

19025322_10213397411709160_6394299111750501301_o

EFT praktičarka, Life coach sa dodatnom specijalizacijom iz Happines coachinga, NLP master s višegodišnjim iskustvom rada s grupama, individualnim klijentima i korporacijama. Usmjerena na osobni rast i razvoj. Kao vlasnica platforme tapkanje.eu i istoimenog Youtube kanala s klijentima održava grupne radionice i programe, individualne EFT-tretmane te se istodobno usavršava na ostalim poljima energetske i pozitivne psihologije. Idejna je začetnica koncepta “Inkubator sreće”. Čvrsto vjeruje u to da onog trena kada prestaneš učiti i otkrivati sebe prestaješ i živjeti i kreneš preživljavati.

095 7421 162

  www.tapkanje.eu

 

 

Borka Živković 

borka   Vlasnica koncepata Smart relaxation, Smart education i Smart dog kroz obiteljsku tvrtku Kotodama. Osobnim i poslovnim razvojem bavi se već 30 godina. Kroz taj rad susrela se s mnogim znanjima, tehnikama, načinima podučavanja i upravljanja. I dalje se obrazuje jer vjeruje u nešto što joj je davno rekao jedan profesor: “…učiš cijeli život, a umreš bedast…“  U svom osobnom razvoju susretala se sa transakcijskom analizom, NLP-jem, Autogenim treningom, tai-chijem i od svega uzela ono što je njoj najviše pomoglo. Velika je ljubiteljica pasa i autogenog treninga pa kada dođete do faze samostalnog opuštanja i prepuštanja tu ona preuzima kontrolu. 

0

www.kotodama.hr

 

Katica Katić

katicaStudentica Energetstke psihologije, vlasnica YT kanala Moć naše energije i istoimene FB stranice. Na svoje transformacijsko i duhovno putovanje krenula je prije desetak godina kada je otkrila čarobni svijet meditacije te duhovne literature i radionica koji su joj pomogli da napusti ulogu žrtve i postane svjestan kreator vlastitog života. Sklonost ka istraživanju psihologije, duhovnosti, ljudskog energetskog matriksa i astrologije dovele su je do studija Energetske psihologije a znanje i iskustva koja stječe nesebično dijeli s drugima putem svog YT kanala i FB stranice.