Tapkanjem do financijske slobode – 30-dnevni intenziv program

drvo novcaDosta vam je krpanja kraja s krajem svaki mjesec? Živite od plaće do plaće? Kronično vam nedostaje novca makar i za osnovne stvari? Pomoću TAPKANJA (EFT-ja) pokrenite vaše uspavane financije.
Intenzivan tridesetodnevni EFT program za poboljšanje financijske situacije.
Primjenom tapkanja u naš život nećemo magijom privuči novac. Ne, ne, ne… Ovo NIJE takva čarobna metoda.

30 dana ćemo RADITI na našim uvjerenjima i podsvjesnim programima kojima se sabotiramo da zaradimo više, potrošimo manje i naučimo upravljati novcem kako bi bili zadovoljniji svojom financijskom situacijom. A uz sve to da ostvarimo svoje snove i priuštimo si sve ono što želimo

Za naš odnos s novcem i prema njemu u odrasloj dobi „zaslužni“ su programi iz djetinjstva koje svi mi imamo. Da li ste se ikada zapitali kako ljudi koji su odrasli u bogatim obiteljima i sami dobro zarađuju i nikada im ne manjka novca, dok oni koji su odrasli skromnije krpaju kraj s krajem ili neučinkovito troše novac? Jesu li i vama govorili da novac ne raste na stablu? Perite ruke jer novac je prljav? Ne možeš biti pošten i bogat?

Svi današnji financijski problemi su posljedica uvjerenja i posvjesnih obrazaca koje smo kroz život najčešće nesvjesno primili od svoje okoline i onda prepoznali kao svoje istine.

I da, neću vam reći da ćete osvojiti jackpot ma koliko god vi mislili da vjerujete u to, jer da nemate preko nekoliko ograničavajućih uvjerenja o novcu (nisam ga zaslužila, nisam ja te sreće, moram se namučiti da zaradim za osnovno, nikada nemam za ono što me veseli) vjerojatno biste ga ili već dobili ili bi vam prestao biti bitan.

Ali reći ću vam da kada izbacite stare programe i uvjerenja, promijenite fokus, i odstranite i očistite sve ono negativno što vas sabotira, tada ćete imati više novca. I to vam garantiram. I da, vjerujte da je istina da novac pada s neba. Ispičat ću vam u toku programa svoje priče, imam ih preko nekoliko…

Koncept programa je sljedeći:

4 GRUPNA TAPKANJA– trajanje 2 sata PETKOM
DATUMI: 19.2., 26.2., 4.3. i 11.3. 18.30 ili 19, ovisi kako se dogovorimo kao grupa

4 INDIVIDALNA TERMINA TAPKANJA PUTEM SKYPA – 45 – 60 min u večernjim ili prijepodnevnim satima između petka i petka obavezno jednom

ZATVORENA FACEBOOK GRUPA NA KOJU SVAKI DAN STAVLJAM VIDEO TAPKANJA NA TEMU NOVCA I GDJE SAM JA STALNO PRISUTNA KAO PODRŠKA ZA SVA PITANJA (ako netko iz svojih razloga nema ili ne želi koristiti Facebook, video može ići svakoga dana na mail, ali onda nije dio grupe koja će sigurno izmjenjivati iskustva. Ovaj način je iz iskustva dokazano odličan za svakodnevnu komunikaciju jer se razvija grupa podrške, a i ja sam također na raspolaganju)

Donacija za cijeli program u trajanju od 30 dana iznosi 600 kn, rezervacija mjesta uplatom od 200 kn je obavezna zbog ograničenog broja sudionika na maksimalno 7.

Platiti možete u dva obroka, iako kada krenete raditi na novcu obroci neće biti potrebni… Šala… Ili ne?

Prijave i upite molim na link ili na email inkubatorsrece@gmail.com.

 

 

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. 10 najvećih ograničavajućih vjerovanja o novcu
  2. Naporan rad vodi k bogatstvu. Da li je to uistinu tako?
  3. Nemate novca? Mijenjajte sebe…

Comments are closed.