Razlika između energetskih, mentalnih i duhovnih tehnika

Kako se u svom radu koristim energetskim, mentalnim, a ovisno od otvorenosti osobe i duhovnim tehnikama često me moji klijenti pitaju koja je razlika između njih.

Što su energetske tehnike?

Energetske tehnike su tehnike koje rade na balansiranju finih protoka energije, chi-ja, unutar našeg tijela. Kada je tvoja vitalna energija u balansu možeš reći da si zadovoljna na svim poljima života.  Energetske tehnike djeluju na tijelo i um. Na taj način uz pomoć uma (svjesna si onoga što nije u redu) iz tijela otpuštaš energetske blokade koje dovode do onoga što ne želiš. Energetske tehnike s kojime ćeš se susresti u Školi osobnog razvoja “Inkubator sreće” su EFT tj. tapkanje,  rad na glavnim energetskim centrima- čakrama, fini balans energije putem osnovnog tai-chija te pokretanje energije samomasažom i refleksoterapijom.

 

Što su to mentalne tehnike?

Mentalne tehnike su tehnike koje treniraju tvoj um i ne bave se tijelom. One ti pomažu da budeš krojačica svoga života. Meditacija će smiriti tvoj um, kreativna vizualizacija će ti pomoći da čuješ što je ono što ti poručuje tvoja duša, a vođena meditacija će ti pomoći da prevladaš vlastita ograničenja. Autogeni trening će te naučiti kako brzo smiriti svoje tijelo i promijeniti svoj fokus kako bi kreirala ono što doista želiš.

 

Što su to duhovne tehnike?

Duhovne tehnike su tehnike koje nadograđuju naš duh, povezuju nas s onim silama oko nas koje su neobjašnjive. Tebi možda najpoznatija je komunikacija s anđelima i molitva. Kroz duhovne tehnike i povezivanjem s onim što je neobjašnjivo dobiti ćeš potpuno povjerenje u svemir i znati da se sve događa s razlogom.

Zbog kompleksnosti nas kao živih bića i svemira u kojem se nalazimo potrebno je djelovati na svim tim područjima da bi bila ispunjeni.  Naša misija u Školi osobnog razvoja “ Inkubator sreće” je upravo to.

Imaš li pitanja piši nam putem kontakt forme

S ljubavlju,

Danijela

Leave a comment

Your email address will not be published.

*