O MENI

Pozdrav dragi moji, IMG_9617-crop

ja sam Danijela Medaković certificirani Life coach Coaching akademije Beograd, praktičar metode tapkanja s bogatim iskustvom,  NLP Master i autorica stranice na kojoj se nalazite.

Strastveni sam zaljubljenik u samorazvoj, rad na sebi i stjecanje novih znanja i iskustava jer smatram da onoga trenutka kada čovjek prestane učiti i razvijati se, ma koliko godina ima završio je sa životom. Moja misija na ovom svijetu je motivirati druge da vode radosne, ispunjene živote, prenijeti im svoju pozitivnu energiju i potaknuti ih da iskoriste svoje potencijale u najvećoj mogućoj mjeri. Jer zato smo i tu, zar ne?

Tapkanje (EFT) je metoda koja me svojom jednostavnošću i učinkovitošću oduševila tako da sam svoju profesionalnu karijeru usmjerila isključivo na tapkanje. Svo svoje znanje stečeno školovanjem za coacha i NLP praktičara, a zatim i NLP mastera usmjerila sam i prilagodila tapkanju i pokrećem EFT u Hrvatskoj u smjeru kako to izgleda svugdje u inozemstvu. Održavam radionice (barem jednom mjesečno), zasada samo u Zagrebu, ali u planu je cijela Hrvatska. Organiziram grupna tapkanja dva puta mjesečno u “Inkubatoru sreće” gdje tapkamo na teme koje unaprijed odredimo. Tapkanja su otvorenog tipa i svi ste dobrodošli. Također kreiram i posebne EFT programe, koji se provode po cijelome svijetu ali ih maksimalno prilagođavam našem podneblju i uvjerenjima. Među njima su najpopularniji Tapkanjem do financijske slobode, Tapkanjem do idealne težine, Tapkanjem do slobode od ovisnosti…

Kako sam oduvijek sanjala o tome da ću pomagati drugima, dva puta mjesečno u suradnji s Društvom grada Zagreba za multiplu sklerozu volonterski vodim grupna tapkanja, grupa za sada broji 12 članova i iz mjeseca u mjesec raste. Beskrajno sam sretna i zahvalna na toj prilici.

Obzirom da želim biti u tijeku s novim informacijama i novim načinima kako biti bolji i kvalitetniji praktičar još uvijek se usavršavam po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar u Sloveniji.

Nadam se da će svatko od vas na ovim stranicama naći nešto za sebe, što će mu pomoći da bude bolji sretniji i da krene najprije od sebe.

“Samo je jedan kutak svemira koji sigurno možete promijeniti, a to ste vi sami.”

A. L. Huxley

 

Danijela Medaković

Life coach & EFT practitioner

095 7421 162

inkubatorsrece@gmail.com