ISKUSTVA

što kažu klijentiPozdrav Danijela,
meni je bilo ugodno na radionici, naučila sam tapkat a to nisam znala ranije :-)
Svaka čast Youtubeu ali ja volim direktan kontakt.
Imam dosta prethodnog stanja iz drugih pravaca rada na sebi
pa mi je tapkanje bilo dodatno ažuriranje znanja.
Stoga hvala za dobru cijenu edukacije i znanje koje si nam prenijela.

Marina, Zadar


Draga Danijela,

hvala puno na radionici i na ugodnom druženju! Da je trajalo malo više bilo bi još bolje, puno korisnih informacija :)  Hvala na mogućnosti dodatnih upita i javljanja putem mail-a. Vjerujem da će mi tehnika pomoći kao i svima, i znam da je ovo sigurno došlo u trenutku kada mi je potrebno, bez obzira što su teške situacije u životu prošle, nekad se čovjek tek nakon svega ˝sruši˝ koliko god se zavaravali da je dobro!

Thalia, Zadar


Neopisivo iskustvo mi je bilo uvođenje tapkanja u život. Svakako ću ga nastojati primjenjivati u svakodnevnom životu i uživati u ljepotama koje mi donosi. Ti si kao predavačica i učiteljica bila sjajna i pričam svojim bliskim ljudima o tapkanju.

Nives, Zagreb


Kao što si sama rekla, meni je to vrijeme na radionici brzo proletjelo. Doživljaju je pridonio ugodan prostor, mandarine i keksi, a i cure su bile otvorene za razgovor pa je sve bilo još opuštenije.

Anita,  Zagreb


Draga Danijela,

Jučer mi je bilo odlično, čak smo i poslije ispred tvoje zgrade dosta dugo pričali i skužili da smo skoro svi više-manje slični..

Energija je stvarno bila super, ustvari smo kroz smijeh i zezanciju puno naučili i taj tvoj pristup mi se jako sviđa :-)

Već sam jučer malo počela tapkati, pa ti javim kako mi ide.

Matea, Zagreb


Ja sam jako vesela da sam uspjela doći na radionicu, počela sam tapkati, mislim konačno kvalitetno, puno mi je sad jasnije i lakše. Prvi dan mi je trebao da odredim uopće redoslijed prioriteta tapkanja. To mi je isto bili vrlo zanimljivo, jer mi je sve važno, a ne mogu sve strpati u jedan koš! U svakom slučaju daljnja komunikacija s polaznicima radionica je dobra, no vi to sami isto znate. Sjajna ste mlada žena, želim vam uspjeh i lakoću u vašem radu! Hvala vam bezbroj puta.

Leonida, Zagreb


Draga Danijela,

Ti si, naprosto, predivna. U svakom pogledu. Hvala Ti, hvala dragom Bogu što postojiš i što si uz nas.

Hvala Ti na današnjem tapkanju. Bilo je prekrasno!!!

Sandra, Zagreb


 

Draga Danijela!
Nikada nisam srela tako brzu i efikasnu metodu kao što je tapkanje.
Sretna sam što mi je Bog to stavio na put.
Jagoda, Novi Sad

Draga Danijela,
Hvala ti na odrzanoj radionici i na poslatom materijalu.
Iako sam i pre radionice bila upoznata sa nekim osnovnim principima tapkanja (citala tekstove na netu i gledala videe na YT), radionica mi je jako prijala jer sam imala priliku da uzivo vidim i postavku “problema” i nacin dolazenja do njega, pa i samo tapkanje. Meni se svideo i nacin na koji je osmisljena radionica, i tok koji je imala, a i odnos teorije i prakse :-) Naravno, i nacin na koji si ti to sve prezentovala :-)

Audio materijal koji si poslala mi je odlican, jer sam imala problem sa pronalazenjem svojih problema :-) u smislu koliko siroko ili usko, generalno ili konkretno da idem, a audio materijal mi je dao prave smernice na tu temu.
Volela bih da me informises o nekim buducim radionicama i programima.

Sve najbolje,

Dragana, Novi Sad


Dobro jutro draga Danijela,

Jako sam zadovoljna radionicom, i načinom na koji ti prenosiš tapkanje, dobila sam neka nova saznanja, te ću videti gde će me tapkanje odvesti. Na ovoj radionici sam osvestila problem koji sam negde potiskivala, i radiću na tome,a cilj mi je da u budućnosti  mogu da ovladam veštinom tapkanja kako bi nekima od klijenata s kojima radim psihoterapiju, pomogla da reše određene probleme. Primila sam i odslušala snimak, dosta mi je pomogao da definišem na šta da tapkam,

Hvala,

Mirjana, Novi Sad


Dobra večer!

Radionica Tapkanje za sve bila je lijepo i korisno provedeno popodne u ugodnom društvu u kojem sam dobila moćni alat za poboljšanje kvalitete svoga života. Pohvala predavačici koja je s nama podijelila svoje osobno iskustvo, iskustva drugih i male tajne ove djelotvorne metode za opušteniji život.
Hvala i vidimo se sigurno ponovno!

Emila, Zadar